αλλαντικά βλάχος ιωάννινα

Η εταιρεία «ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΒΛΑΧΟΣ» είναι μια δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη οικογενειακή Ελληνική επιχείρηση με έδρα τα Ιωάννινα, η οποία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία, τυποποίηση, συσκευασία και εμπορία αλλαντικών και λουκάνικων.

Η επιτυχία της, οφείλεται στο υψηλό επίπεδο ποιότητας και ασφάλειας που επιτυγχάνεται χάρη στους συνεχείς αυστηρούς ελέγχους, στην πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της, στο ανθρώπινο δυναμικό της και στην άριστη σχέση που διατηρεί με τους συνεργάτες της και τους καταναλωτές.

Σημαντικοτεροι σταθμοι

 • 1994
  Ο Νικόλαος Βλάχος, διαβλέποντας το κενό που υπήρχε και τις ευκαιρίες στην αγορά αλλαντικών στο νομό Ιωαννίνων, ιδρύει την εταιρεία «ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΡΕΑΛΚΟ». Το πάθος, η αφοσίωση και η αγάπη για την παράδοση, σε συνδυασμό με την ανάγκη των καταναλωτών για αγνά και ποιοτικά αλλαντικά και λουκάνικα, καθιέρωσε την εταιρεία στον κλάδο.
 • 2001
  Αναλαμβάνει τα ηνία η δεύτερη γενιά της οικογένειας, ο Κωστής Βλάχος, ο οποίος δεν επαναπαύτηκε στην αρχική επιτυχία του πατέρα του και συνέχισε την ανάπτυξη της επιχείρησης, δημιουργώντας νέα ποιοτικότερα και ασφαλέστερα προϊόντα, ειδικά διαμορφωμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις υψηλές διατροφικές συνήθειες και γεύσεις των καταναλωτών.
 • 2015
  Υπήρξε σταθμός για την πορεία της εταιρείας, καθώς μεταφέρεται σε νέο ιδιόκτητο, μεγαλύτερο κτίριο συνολικής επιφάνειας 1000 τ.μ. στη Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων. Δημιουργήθηκε έτσι η πλέον Σύγχρονη Αλλαντοποιία στο Νομό Ιωαννίνων και γενικότερα στη Βόρειο-Δυτική Ελλάδα.
 • Έως και σήμερα
  Η εταιρεία «ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΒΛΑΧΟΣ» έχει εδραιωθεί στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού για την εγγυημένη ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της. Συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά και να διερευνά νέους τρόπους ώστε να προσφέρει καθημερινά νόστιμα αλλαντικά και λουκάνικα στο τραπέζι της ελληνικής οικογένειας.