ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
αλλαντικά βλάχος ιωάννινα

Είμαστε μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που, από το 1994 μέχρι σήμερα, φτιάχνουμε αλλαντικά και λουκάνικα με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση και με αγάπη για την οικογένεια.

Πιστεύουμε στην αριστεία και για αυτό δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια. Σκοπός μας είναι να βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα των προϊόντων μας και να ξεπερνάμε τις προσδοκίες, τόσο των καταναλωτών, όσο και τις δικές μας.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο συνδυασμό τεσσάρων βασικών στοιχείων:

  • Στην επιλογή εξαιρετικών πρώτων υλών.
  • Στην πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε.
  • Στις σύγχρονες μεθόδους και τον τεχνολογικό εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε.
  • Στους συνεχείς ελέγχους και στο πάθος μας για επίτευξη και διατήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας, ασφάλειας και υγιεινής.

Ο συνδυασμός αυτός αποτελεί τον πυλώνα της εμπιστοσύνης που νιώθουν οι καταναλωτές για τα προϊόντα μας, γεγονός που οδήγησε στην αύξηση των παραγωγικών αναγκών και στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Επενδύουμε συνεχώς στην καινοτομία, στην συνεχή εξέλιξη και έρευνα, με σεβασμό πάντα προς τους εργαζομένους, την κοινωνία, το περιβάλλον, τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.

Κάθε μέρα, οι άνθρωποί μας εργάζονται με πάθος, έχοντας πάντοτε ως στόχο να φέρνουν στο πιάτο σας αλλαντικά και λουκάνικα αξεπέραστης γεύσης.

Εγγυόμαστε για την ποιότητα των αλλαντικών μας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.


Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Βλάχος - Νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας «ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΒΛΑΧΟΣ»