αλλαντικά βλάχος ιωάννινα

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ

Το λουκάνικο είναι από τα προϊόντα που το ελληνικό τραπέζι αγαπά πολύ. Το παραδοσιακό καπνιστό γιαννιώτικο λουκάνικο αποτελεί το πιο δημοφιλές μας προϊόν. Είναι φτιαγμένο με άριστης ποιότητας και υψηλής περιεκτικότητας χοιρινό κρέας και εκλεκτά μπαχαρικά και καρυκεύματα.

Η παραδοσιακή και αυθεντική συνταγή του Γιαννιώτικου λουκάνικου σε συνδυασμό με την κάπνιση σε φούρνο με φυσικό πιστοποιημένο ξύλο οξιάς, προσδίδει στο προϊόν πλούσια αρώματα και μια μοναδική και ξεχωριστή γεύση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για μικρούς και μεγάλους.

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΠΡΑΣΑΤΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ

Όταν τα καλύτερα μυρωδικά και μπαχαρικά της Ελληνικής γης, όπως το πράσο, το κρεμμύδι, ο δυόσμος, το θυμάρι και η ρίγανη, συναντούν το ψιλοκομμένο χοιρινό κρέας εκλεκτής ποιότητας, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε παρά να είναι μοναδικό. Αυτό το λουκάνικο μυρίζει Μεσόγειο για αυτό και θα μπορούσε εύκολα να ονομάζεται και ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ. Η μοναδική του γεύση παρασύρει ευχάριστα τον ουρανίσκο. Προϊόν θερμικής επεξεργασίας και καπνιστό, με πιστοποιημένο ξύλο οξιάς. Ψήστε το στη σχάρα ή στο τηγάνι και απολαύστε το με κρασί ή μπύρα.

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΠΡΑΣΑΤΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΓΕΜΙΣΤΟ με ΤΥΡΙ

Αυθεντική συνταγή με εκλεκτό χοιρινό κρέας που «κρύβει» μέσα του κομμάτια από λαχταριστό σκληρό τυρί ΔΩΔΩΝΗΣ. Ένας τέλειος συνδυασμός με πλούσια γεύση και μοναδικό άρωμα. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό καθώς όταν ψηθεί και λιώσει το τυρί, κάθε μπουκιά είναι σκέτη απόλαυση. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά που προσδίδει η συνταγή του, μπορούν να μετατρέψουν ένα απλό γεύμα σε ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Φτιαγμένο από ανώτερης ποιότητας υλικά και σύγχρονες παραγωγικές διαδικασίες. Ψήστε το στη σχάρα ή στο τηγάνι και απολαύστε το με κρασί ή μπύρα.

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΓΕΜΙΣΤΟ με ΤΥΡΙ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΓΕΜΙΣΤΟ με ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Τα λουκάνικα και η μουστάρδα θεωρούνται ακαταμάχητο ζευγάρι. Δίνουν γεύση και χαρακτήρα και αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για τους καλοφαγάδες. Το ζουμερό καπνιστό λουκάνικο με γέμιση μουστάρδας είναι η δική μας γευστική πρόταση που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Με εξαιρετικής ποιότητας χοιρινό κρέας. Προϊόν θερμικής επεξεργασίας και καπνιστό, σε φούρνο με ξύλο οξιάς.

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΕ ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ τύπου ΜΠΡΑΤΒΟΥΡΣΤ

Μπράτβουρστ στα Γερμανικά σημαίνει αυτολεξί "καλά ψιλοκομμένο λουκάνικο". Μια γερμανική συνταγή παραδοσιακού βραστού λουκάνικου, σε ελληνική εκτέλεση με απαράμιλλη γεύση. Ένα χοιρινό λουκάνικο ευρέως γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο, που τρώγεται βραστό, ψητό ή ακόμη και τηγανητό. Όπως όλα τα λουκάνικα συνοδεύεται τέλεια με παγωμένη μπύρα.

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ τύπου ΜΠΡΑΤΒΟΥΡΣΤ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ τύπου ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΧΟΙΡΙΝΟ

Λαχταριστό λουκάνικο τύπου Φρανκφούρτης, με μοναδική γεύση, από επιλεγμένα κομματάκια εκλεκτού χοιρινού κρέατος. Είναι το πιο γνωστό γερμανικό λουκάνικο το οποίο καταναλώνεται ευρέως σε ολόκληρο τον κόσμο και δίνει την εξαιρετική γεύση που θέλετε στα hot dog, τα πιροσκί και τις πίτσες σας! Προϊόν θερμικής επεξεργασίας και καπνιστό, σε φούρνο με ξύλο οξιάς.

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ τύπου ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΧΟΙΡΙΝΟ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΟΚΤΕΪΛ τύπου ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΧΟΙΡΙΝΑ

Μικρά λουκάνικα σε στυλ «λουκάνικου Φρανκφούρτης» φτιαγμένα από ποιοτικό χοιρινό κρέας, αναμεμιγμένο με διαλεχτά μπαχαρικά και καρυκεύματα. Η παραδοσιακή αυθεντική συνταγή του γνωστού αυτού Γερμανικού τύπου λουκάνικου, σε ελληνική εκτέλεση. Καπνισμένο σε φούρνο με φυσικό ξύλο οξιάς. Ιδανικά για ένα γρήγορο μεζέ ή λουκανικοπιτάκια.

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΟΚΤΕΪΛ τύπου ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΧΟΙΡΙΝΑ

HOT DOG ΧΟΙΡΙΝΟ

Επειδή όλα τα hot dog δεν είναι ίδια! Το λουκάνικο hot dog παράγεται από 100% εκλεκτό χοιρινό κρέας και τα κατάλληλα μπαχαρικά. Το δυνατό άρωμα και η μοναδική γεύση που πηγάζει από το φυσικό κάπνισμα με ξύλο οξιάς, συνθέτουν την παραδοσιακή αυθεντική συνταγή του γνωστού αυτού Γερμανικού τύπου λουκάνικου. Μπορείτε να απολαύσετε ένα γευστικό hot dog ή να ετοιμάσετε ένα εύκολο και γρήγορο snack στους φίλους ή την οικογένεια σας. Συνδυάζετε τέλεια με μια παγωμένη μπύρα ή αναψυκτικό.

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ τύπου ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΧΟΙΡΙΝΟ