ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ

Πλούσιο σε αρώματα και γεύσεις, φτιαγμένο πάντα με άριστης ποιότητας και υψηλής περιεκτικότητας χοιρινό κρέας. Η παραδοσιακή και αυθεντική συνταγή του Γιαννιώτικου λουκάνικου σε συνδυασμό με την κάπνιση σε φούρνο με φυσικό ξύλο οξιάς προσδίδει στο προϊόν μια μοναδική και ξεχωριστή γεύση. Αποτελεί το ‘’βαρύ πυροβολικό’’ και πλέον δημοφιλή μας προϊόν.

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΠΡΑΣΑΤΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ

Θα μπορούσε εύκολα να ονομάζεται και ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ, αφού παρασκευάζεται πάντα με τα καλύτερα μυρωδικά και μπαχαρικά της Ελληνικής γης, όπως πράσο, κρεμμύδι, δυόσμο, θυμάρι, ρίγανη, και αποκλειστικά από ψιλοκομμένο χοιρινό κρέας εκλεκτής ποιότητας. Προϊόν θερμικής επεξεργασίας και καπνιστό, με πιστοποιημένο ξύλο οξιάς.

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΠΡΑΣΑΤΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ
ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΓΕΜΙΣΤΟ με ΤΥΡΙ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΓΕΜΙΣΤΟ με ΤΥΡΙ

Ο τέλειος συνδυασμός επιλεγμένου χοιρινού κρέατος με γέμιση λαχταριστού τυριού gouda, το καθιστά ιδιαίτερα αγαπητό. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά που προσδίδει η συνταγή του, μπορούν να μετατρέψουν ένα απλό γεύμα σε μοναδική γευστική εμπειρία.

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΓΕΜΙΣΤΟ με ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Ζουμερό καπνιστό λουκάνικο με γέμιση μουστάρδας. Μια γευστική πρόταση έτοιμη να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Προϊόν θερμικής επεξεργασίας και καπνιστό, σε φούρνο με ξύλο οξιάς.

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΕ ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ τύπου ΜΠΡΑΤΒΟΥΡΣΤ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ τύπου ΜΠΡΑΤΒΟΥΡΣΤ

Γερμανική συνταγή παραδοσιακού βραστού λουκάνικου, σε Ελληνική εκτέλεση και απαράμιλλη γεύση. Ένα χοιρινό λουκάνικο ευρέως γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο, που τρώγεται βραστό, ψητό ή ακόμη και τηγανητό.

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ τύπου ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΧΟΙΡΙΝΟ

Το ποιο γνωστό Γερμανικό λουκάνικο, το οποίο καταναλώνεται ευρέως σε ολόκληρο τον κόσμο και είναι το κύριο συστατικό του δημοφιλούς hot dog. Προϊόν θερμικής επεξεργασίας και καπνιστό, σε φούρνο με ξύλο οξιάς.

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ τύπου ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΧΟΙΡΙΝΟ
ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΟΚΤΕΪΛ τύπου ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΧΟΙΡΙΝΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΟΚΤΕΪΛ τύπου ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΧΟΙΡΙΝΑ

Ποιοτικό χοιρινό κρέας, αναμεμιγμένο με διαλεχτά μπαχαρικά και καρυκεύματα, συνθέτουν την παραδοσιακή αυθεντική συνταγή του γνωστού αυτού Γερμανικού τύπου λουκάνικου, σε μια παραλλαγή αναφορικά με το μέγεθος του. Καπνισμένο σε φούρνο με φυσικό ξύλο οξιάς.

HOT DOG ΧΟΙΡΙΝΟ

Το δυνατό άρωμα και η μοναδική γεύση που πηγάζει από το φυσικό κάπνισμα με ξύλο οξιάς, συνθέτουν την παραδοσιακή αυθεντική συνταγή του γνωστού αυτού Γερμανικού τύπου λουκάνικου, σε μια παραλλαγή αναφορικά με το μέγεθος του και την διάμετρο. Επειδή όλα τα hot dog δεν είναι ίδια!

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ τύπου ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΧΟΙΡΙΝΟ