ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

αλλαντικά βλάχος ιωάννινα
αλλαντικά βλάχος ιωάννινα βραβεία

Η εταιρεία «ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΒΛΑΧΟΣ» έχει ως υπέρτατο στόχο την παραγωγή και διάθεση παραδοσιακών λουκάνικων και αλλαντικών εξαιρετικής ποιότητας και ανώτερης γεύσης, τα οποία μεταφέρει καθημερινά στο τραπέζι των καταναλωτών.

Προϊόν που παράγεται από την εταιρεία για λογαριασμό του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ, απέσπασε υψηλότατη διάκριση για τη γευστική του υπεροχή στο διεθνή διαγωνισμό Superior Taste Awards που διοργάνωσε το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας - iTQi στις Βρυξέλλες στις 14-06-2017.

Συγκεκριμένα το «Χωριάτικο Λουκάνικο Κοτόπουλου» συγκεντρώνοντας 4 Χρυσά αστέρια κατάφερε να ξεχωρίσει σε αυτό το μεγάλο διεθνή διαγωνισμό.

Τα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης διοργανώνει η ITqi, ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παγκοσμίως που είναι αφιερωμένος στη δοκιμή και τη προώθηση της υψηλής ποιότητας τροφίμων και ποτών.

Πρόκειται για μια μοναδική διεθνή αναγνώριση που επικεντρώνεται στην «τυφλή δοκιμή» της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείται από περισσότερους από 120 κορυφαίους Σεφ και γευσιγνώστες 15 διαφορετικών εθνικοτήτων, των πιο αναγνωρισμένων ακαδημιών - συνδέσμων της Ευρώπης.

Η πιστοποιημένη γεύση του «Χωριάτικου Λουκάνικου Κοτόπουλου», μέσω αυτού του βραβείου, είναι μία αξιόπιστη διαβεβαίωση ανωτερότητας αλλά και μία επιβράβευση των προσπαθειών της εταιρείας «ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΒΛΑΧΟΣ» ώστε να συνεχίσει να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεύσης.