ΣΑΛΑΜΑΚΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ

ΣΑΛΑΜΑΚΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ

Ασυναγώνιστη γεύση στην κατηγορία αλλαντικών ‘’μπύρας’’. Η προσεκτική επιλογή εκλεκτών κρεάτων και η προσεγμένη προσέγγιση στην διαδικασία του φυσικού καπνίσματος, το καθιστά ένα σαλάμι ελκυστικό ακόμα και για τους ποιο απαιτητικούς και αυστηρούς κριτές της γεύσης.

ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΑΠΝΙΣΤΟ

Επιλεγμένες, φρέσκες, άριστης ποιότητας χοιρινές πανσέτες, σε συνδυασμό με τα κατάλληλα μπαχαρικά, δίνουν ένα κορυφαίο γευστικό αποτέλεσμα, το οποίο πηγάζει επίσης και από το φυσικό κάπνισμα με ξύλο οξιάς. Ιδανικό για κάθε συνταγή και πιάτο.

ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΑΠΝΙΣΤΟ
ΠΑΡΙΖΑ ΒΡΑΣΤΗ

ΠΑΡΙΖΑ ΒΡΑΣΤΗ

Παράγεται από εκλεκτά κομμάτια χοιρινού κρέατος και συνδυάζει πλούσια, ελαφριά γεύση. Ένα γευστικό προϊόν φτιαγμένο με φροντίδα και μεράκι, και ιδιαίτερη προσοχή σε όλα τα στάδια της παραγωγής του.

ΠΑΡΙΖΑΚΙ

Οι επιλεγμένες πρώτες ύλες χοιρινού κρέατος, τα αγνά μπαχαρικά και καρυκεύματα, και το μικρό ποσοστό λίπους που περιέχει το καθιστά ιδανικό σνακ για μικρούς και μεγάλους.

ΠΑΡΙΖΑΚΙ
 ΠΙΚ ΝΙΚ

ΠΙΚ ΝΙΚ

Παράγεται από εκλεκτά κομμάτια χοιρινού κρέατος, με πολύ φροντίδα και μεράκι. Έχει πλούσια γεύση την οποία αναγνωρίζουν και εκτιμούν οι καταναλωτές, καθιστώντας την ως ένα ιδανικό σνακ.

ΩΜΟΠΛΑΤΗ ΒΡΑΣΤΗ

Η βραστή ωμοπλάτη παράγεται από ατόφια φιλεταρισμένα κομμάτια χοιρινής σπάλας, και ανακατεύεται με άριστης ποιότητας μπαχαρικά και καρυκεύματα. Αποτελεί ένα ποιοτικό προϊόν χαμηλό σε λιπαρά αλλά πλούσιο σε γεύση.

ΩΜΟΠΛΑΤΗ ΒΡΑΣΤΗ
ΩΜΟΠΛΑΤΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗ

ΩΜΟΠΛΑΤΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗ

Παράγεται από ατόφια φιλεταρισμένα κομμάτια χοιρινής σπάλας, και ανακατεύεται με άριστης ποιότητας μπαχαρικά και καρυκεύματα. Το πλούσιο σε γεύση άρωμα του καπνού δίνει ένα ιδιαίτερο, ποιοτικό προϊόν χαμηλό σε λιπαρά.

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗ

Παράγεται από ατόφια φιλεταρισμένα κομμάτια χοιρινού κρέατος, και ανακατεύεται με άριστης ποιότητας μπαχαρικά και καρυκεύματα. Το πλούσιο σε γεύση άρωμα του καπνού δίνει ένα ιδιαίτερο, ποιοτικό προϊόν.

ΜΠΟΥΤΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ
ΛΑΙΜΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ

ΛΑΙΜΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ

Πλούσιο σε αρώματα και γεύσεις, φτιαγμένο πάντα με άριστης ποιότητας και υψηλής περιεκτικότητας χοιρινό κρέας. Μια γευστική πρόταση έτοιμη να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Προϊόν θερμικής επεξεργασίας και καπνιστό, σε φούρνο με ξύλο οξιάς.

ΜΠΟΥΤΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΑΛΟ

Επιλεγμένες, φρέσκες, άριστης ποιότητας χοιρινές μπριζόλες, σε συνδυασμό με τα κατάλληλα μπαχαρικά, δίνουν ένα κορυφαίο γευστικό αποτέλεσμα, το οποίο πηγάζει επίσης και από το φυσικό κάπνισμα με ξύλο οξιάς. Ιδανικό για κάθε συνταγή και πιάτο.

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΑΛΟ