αλλαντικά βλάχος ιωάννινα

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟ

Αγνό, φρέσκο, ελληνικό φιλέτο στήθος, από κοτόπουλο ‘’ΠΙΝΔΟΣ’’, αναμειγνύεται με τα καλύτερα μπαχαρικά για ένα απολαυστικό και χαμηλό σε λιπαρά προϊόν. Είναι πλούσιο σε αρώματα και γεύσεις. Προϊόν θερμικής επεξεργασίας και καπνιστό. Ιδανικό για όσους λατρεύουν τα αλλαντικά και ακολουθούν προσεγμένη διατροφή. Ελαφρύ, πεντανόστιμο, ιδανικό για sandwich και τοστ, πιατέλες αλλαντικών, σαλάτες, club sandwich, ελαφριά pizza, ελαφριές σάλτσες για ζυμαρικά.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΒΡΑΣΤΟ

Η ιδανική επιλογή για όλους όσους θέλουν όλη τη γεύση ενός αλλαντικού και προσέχουν τη διατροφή τους. Περιέχει λιγότερο λίπος από τα υπόλοιπα αλλαντικά και παραμένει εξίσου εύγεστο. Παρασκευάζεται από φρεσκοκομμένο, νωπό, ελληνικό φιλέτο στήθος κοτόπουλου ‘’ΠΙΝΔΟΣ’’, και αναμειγνύεται με τα καλύτερα μπαχαρικά και καρυκεύματα, για ένα απολαυστικό και ακόμη χαμηλότερο σε λιπαρά προϊόν. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε διάφορες συνταγές όπως σε sandwich, σε ομελέτες και σε αλμυρά σνακ.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΒΡΑΣΤΟ
 ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Το αγαπημένο ελληνικό αλλαντικό και με κοτόπουλο. Το μυστικό της τέλειας γεύσης βρίσκεται στα φυσικά μυρωδικά και μπαχαρικά, που σε συνδυασμό με το φρέσκο ελληνικό κοτόπουλο ‘’ΠΙΝΔΟΣ’’ το αναδεικνύουν σε ένα άριστο ποιοτικό προϊόν, ειδικό για παιδιά και όχι μόνο. Είναι κατάλληλο για γρήγορα και εύκολα sandwich και τοστ, πίτσα, σάλτσες για ζυμαρικά, πιατέλες αλλαντικών, σαλάτες.